Volg ons op Linkedin

Linkedin

Forward is : met kennis van zaken resultaat boeken

Een team van ondernemende advocaten met juridische kennis op seniorniveau en ervaring in uw vakgebied. Doe maar gewoon, maar doe dat ongewoon goed. Dat is waar wij voor staan. Wij maken dat waar met specialismen in meerdere branches en rechtsgebieden. Zo navigeren wij de wirwar aan wet-en regelgeving én weten wij de bottlenecks aan te pakken.

Forward advocaten expertises

Familiebedrijven

Familiebedrijven zijn de stabiele factor in onze economie. Wij delen deze focus gericht op continuïteit.

Logistiek

Onze specialisten kennen de logistiek én de internationale cultuur door jarenlange werkervaring in Azië.

Verhuur goederen

Als lid van Verhurend Nederland kennen wij de laatste wijzigingen omtrent huurcontracten en algemene voorwaarden.

Techniek

In de (elektro)techniek is Forward uw advocatenkantoor. Wij nemen en controleren zonder problemen technische tekeningen door.

Start-ups

Als start-up heeft u meteen een voorsprong wanneer alles juridisch correct is. De advocaat ondernemers van Forward weten hier alles van.

Recreatie

In de huidige economie is flexibiliteit en innovatie van groot belang. Bij Forward Advocaten verzorgen wij regelmatig controles uit voor uw onderneming.

Zorg

Alles of niets. Wij beseffen de urgentie van zowel cure als care en spreken uw taal. Zo staan wij u bij met geschillen, overnames en meer.

Vastgoed

Zowel als particulier en zakelijke partner krijgt u te maken met regelgeving omtrent vastgoed. Forward controleert en stelt huur- en koopcontracten op.

Overheid

Overheidsrecht en bestuursrecht kunnen niet ontbreken in een vooruitdenkende organisatie. Gelukkig helpen onze specialisten u verder.

Familierecht

Ondersteuning nodig op persoonlijk vlak? De scheidingsadvocaten van Forward Advocaten staan u bij en geven u juridisch advies.

Laat de zorgen van een fusie of overname wegnemen

Een fusie of overname is nogal een kluif werk. Laat ons wat zorgen voor u wegnemen. De specialisten van Team Forward helpen u verder met transparant en helder advies.

Forward week47website

Per direct ontbinding arbeidsovereenkomst: werknemer weigert dragen mondkapje

24-11-2021

Per direct ontbinding arbeidsovereenkomst: werknemer weigert dragen mondkapje

Werkgever, werkzaam in de schoonmaakbranche, heeft haar medewerkers laten weten dat zij tijdens het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden altijd een mondkapje moeten dragen. De klanten van werkgever zijn luchtvaartmaatschappijen. De schoonmaakwerkzaamheden bestaan uit het reinigen van vliegtuigen. De vliegtuigmaatschappijen hanteren een strikte mondkapjesplicht op de luchthaven en aan boord van de vliegtuigen. Eén van de medewerkers…
Forward week43c website

Mijn ex wil het huis niet verkopen. Wat kan ik doen?

25-10-2021

Mijn ex wil het huis niet verkopen. Wat kan ik doen?

Het komt geregeld voor dat mensen na het verbreken van hun relatie een geschil krijgen over de verdeling van hun gezamenlijke woning. Soms wil een van de twee graag in het huis blijven wonen, maar duurt het erg lang om uit te zoeken of dit financieel ook haalbaar is. De andere partij wil dan graag duidelijkheid.
Forward advocaten divers lr14

Recreatie – Cases

29-09-2021

Recreatie – Cases

Robin Schelvis heeft recreatieondernemers in verschillende procedures bijgestaan, met mooie resultaten. 
Forward week39c web

Alimentatie voor 18 tot 21-jarigen: wat als u er niet samen uitkomt?

28-09-2021

Alimentatie voor 18 tot 21-jarigen: wat als u er niet samen uitkomt?

Scheiden is al verdrietig genoeg, helemaal erg is het als kinderen tegenover hun ouders komen te staan. Als het gaat om jongmeerderjarigen (kinderen van 18 tot 21 jaar), is dat helaas met enige regelmaat het geval. Dat komt doordat sommige rechters vinden dat de wet geen ruimte biedt om in de scheidingsprocedure tussen de ouders…