Volg ons op Linkedin

Linkedin

Forward is : met kennis van zaken resultaat boeken

Een team van ondernemende advocaten met juridische kennis op seniorniveau en ervaring in uw vakgebied. Doe maar gewoon, maar doe dat ongewoon goed. Dat is waar wij voor staan. Wij maken dat waar met specialismen in meerdere branches en rechtsgebieden. Zo navigeren wij de wirwar aan wet-en regelgeving én weten wij de bottlenecks aan te pakken.

Forward advocaten expertises

Familiebedrijven

Familiebedrijven zijn de stabiele factor in onze economie. Wij delen deze focus gericht op continuïteit.

Logistiek

Onze specialisten kennen de logistiek én de internationale cultuur door jarenlange werkervaring in Azië.

Verhuur goederen

Als lid van Verhurend Nederland kennen wij de laatste wijzigingen omtrent huurcontracten en algemene voorwaarden.

Techniek

In de (elektro)techniek is Forward uw advocatenkantoor. Wij nemen en controleren zonder problemen technische tekeningen door.

Start-ups

Als start-up heeft u meteen een voorsprong wanneer alles juridisch correct is. De advocaat ondernemers van Forward weten hier alles van.

Recreatie

In de huidige economie is flexibiliteit en innovatie van groot belang. Bij Forward Advocaten verzorgen wij regelmatig controles uit voor uw onderneming.

Zorg

Alles of niets. Wij beseffen de urgentie van zowel cure als care en spreken uw taal. Zo staan wij u bij met geschillen, overnames en meer.

Vastgoed

Zowel als particulier en zakelijke partner krijgt u te maken met regelgeving omtrent vastgoed. Forward controleert en stelt huur- en koopcontracten op.

Overheid

Overheidsrecht en bestuursrecht kunnen niet ontbreken in een vooruitdenkende organisatie. Gelukkig helpen onze specialisten u verder.

Familierecht

Ondersteuning nodig op persoonlijk vlak? De scheidingsadvocaten van Forward Advocaten staan u bij en geven u juridisch advies.

Laat de zorgen van een fusie of overname wegnemen

Een fusie of overname is nogal een kluif werk. Laat ons wat zorgen voor u wegnemen. De specialisten van Team Forward helpen u verder met transparant en helder advies.