Volg ons op Linkedin

Linkedin

Forward is: een ook in techniek geschoolde advocaat die de juiste feiten boven tafel krijgt

Technical drawing ge216a3679 640

Techniek

Heeft u een technische discussie met een leverancier of een geschil met een klant over de kwaliteit van uw product of heeft u te maken met een product recall, dan wilt u een advocaat die snapt waar het over gaat. Een advocaat die niet afhaakt als een technische tekening of berekening op tafel komt, maar die daar juist voor warm loopt. Een advocaat die de technische kern van het probleem doorgrondt en dan de vertaalslag naar het juridische kan maken. Dan staat u direct met 1-0 voor.

Forward heeft kennis van techniek

Advocaat en werktuigbouwkundige Mark van Kempen leest technische tekeningen net zo gemakkelijk als een wetboek. Hij spreekt en begrijpt de juridische én de technische taal. Daardoor worden claims voorkomen of voortijdig en kordaat afgeweerd en kunnen contracten beter worden afgestemd op alle technische kanten van een zaak. Ook worden aansprakelijkheidsrisico’s beter in kaart gebracht en afgedekt in contracten en verzekeringen. Door (technische) risico’s te toetsen aan uw aansprakelijkheidsverzekering, kunt u zorgen dat u een goede dekking heeft als het onverhoopt toch fout gaat.

Komt het dan toch tot een procedure, dan weet u met een technisch onderlegde advocaat aan uw zijde, zeker dat in een juridische procedure de juiste vragen worden gesteld en dat de discussie in de juiste banen wordt geleid. Mark van Kempen heeft meerdere referentie cases die aantonen dat zijn technische kennis hét verschil kan maken.

Laat mijn technische kennis het verschil maken

In de juridische wereld help ik u graag verder als technisch onderlegde advocaat.