Volg ons op Linkedin

Linkedin

Vooruit denken, vooruit handelen.

Het team van Forward Advocaten

Het team van Forward Secretariaat

Het team van Forward Office

Forward is : betrokken, nuchter, ambitieus

Onze kernwaarden weerspiegelen onze manier van werken. Natuurlijk met kennis van zaken, open en transparant. Maar eerlijk gezegd, dat mag u van iedere advocaat verwachten. Wat maakt Forward Advocaten dan anders? Vooral het feit dat u altijd praat en samenwerkt met een advocaat op seniorniveau. Een samenwerking zonder tussenlagen maar direct en to the point. Mochten andere specialismen vereist zijn, dan betrekken wij een daarin deskundige senior advocaat van Forward Advocaten. Op die wijze behartigen en verdedigen we uw belangen snel en efficiënt. Altijd op seniorniveau en altijd uitgevoerd door ervaren advocaten die stevig in hun schoenen staan. 

Forward advocaten divers lr02
Tekstblok
Logo biennale

Biënnale

Wij als Forward Advocaten verstaan de kunst van de advocatuur. Biënnale Brabant, georganiseerd door van Loon Galleries, verstaat de kunst om de verhalen van kunstenaars te vertellen. Een samenwerking was voor ons dan ook een vanzelfsprekende zet; Forward Advocaten is dit jaar een van de hoofdsponsoren van de Biënnale Brabant.

Iets waar we erg trots op zijn.

Op een prachtige kunstbeurs, georganiseerd in de Spoorzone in Tilburg verwelkomen zij zo’n 23.000 bezoekers. Hoe meer mensen de schoonheid van kunst ervaren, hoe mooier.

In die opzet lijkt Van Loon Galleries te slagen: het Biënnale-publiek wordt steeds gevarieerder. Dat doet de organisatie ontzettend veel plezier: kunst is immers voor iedereen!

De Biënnale vindt dit jaar plaats van 17 t/m 26 november in de Koepelhal in de Spoorzone te Tilburg.

Meer info vind je op https://biennalebrabant.com

Beursvloer

De Beursvloer is een jaarlijks terugkerend event van Contour deTwern waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar vinden. In een tijdsbestek van twee uur worden (hulp)vragen vanuit verenigingen en maatschappelijke organisaties ingevuld door aanbiedingen vanuit het bedrijfsleven. Bij deze “matches” wordt mankracht, materialen en kennis aangeboden. De ontvangende partij zet hier een interessante tegenprestatie tegenover. Zo ontstaat er voor beide partijen een win-win situatie.

Verenigingen en maatschappelijke organisaties lopen regelmatig tegen de grenzen van de eigen organisatie aan. Denk aan het ontbreken van specifieke kennis binnen de eigen organisatie, extra handjes of faciliteiten om een grote klus uit te voeren. Ze zijn daarom gebaat bij hulp van kwalitatieve waarde vanuit het bedrijfsleven. Nog veel te vaak wordt geld als dé enige oplossing gezien, men gaat eraan voorbij dat er ook andere mogelijkheden zijn. Beursvloer Tilburg kan hierbij een oplossing bieden.

Vanuit ambitieuze betrokkenheid bij onze maatschappij, we doen het allemaal samen vinden we, zijn wij trotse sponsor van dit jaarlijks event. We hebben dan ook al mooie matches mogen sluiten met interessante partijen waar we ons graag voor inzetten.

Meer info over de beursvloer vind je op https://beursvloertilburg.nl

Beursvloer logo 2

Ons werkmodel

Wij geloven dat een open en persoonlijk contact sneller tot resultaat leidt en de efficiency verhoogt. Daarom krijgt u bij Forward één vaste ervaren advocaat aan uw zijde en wanneer nodig wordt de kennis en expertise van een specialist uit het Forward Netwerk ingeroepen.

Overons