Volg ons op Linkedin

Linkedin

Forward is : Jorrit Kilian

Cv jorrit kilian Forward Advocaten

Advocaat

Vestiging Tilburg

Jorrit adviseert cliënten in de breedste zin van het woord op het gebied van overnames, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, vastgoed en insolventierecht. Denk hierbij aan aandeelhoudersaangelegenheden, overnames, herstructureringen, financieringen, incasso’s en het opstellen van overeenkomsten.

Met gemak vertaalt hij juridische documenten naar begrijpelijke context. Zijn hands-on aanpak, intensieve samenwerking zonodig met andere partijen en disciplines, flexibiliteit en korte & informele communicatielijnen resulteren in mooie, kwalitatieve transacties op korte termijn en praktische adviezen voor ondernemers in de praktijk. Als rasechte ondernemer denkt Jorrit actief mee in het belang van zijn klant en komt daarbij geregeld met ‘out of the box’ oplossingen. Jorrit valt met recht te kwalificeren als de juiste sparringpartner van de ondernemer.

Rechtsgebiedenregister

Jorrit Kilian staat geregistreerd op hoofdrechtsgebieden ondernemingsrecht en insolventierecht.

Op grond van deze registratie is Jorrit verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.