Volg ons op Linkedin

Linkedin

Forward is : Dennis Janssen

Rechthoek

Advocaat

Vestiging Boxtel

Met ruim 25 jaar ervaring weet Dennis van de hoed en de rand als het gaat om het huurrecht, civiele vastgoedzaken en het bestuursrecht. Als inhoudelijke sparringpartner op hoog niveau staat het werken aan een wenselijke en realistische oplossing voorop. Naast adviseren heeft Dennis veel ervaring met het voeren van civiele en bestuursrechtelijke procedures.

In onze veranderende wereld specialiseerde hij zich als één van de eerste advocaten in de juridische kant van de energietransitie. Met succes, zo zijn er al pionierend op het gebied van onder meer stadsverwarming belangrijke stappen gezet en resultaten geboekt.

Lidmaatschappen

Maatschappelijke betrokkenheid is duidelijk zichtbaar in het werk van Dennis. Dennis is voorzitter van de Hoor- en adviescommissie van de provincie Noord-Brabant en voorzitter van de regionale klachtencommissie van een groot aantal zorginstellingen in West- en Midden Brabant en de klachtencommissie van Surplus. Dennis is ook lid van de Vereniging voor Huurrecht Advocaten. Van deze vereniging zijn ongeveer driehonderd, in het huurrecht gespecialiseerde advocaten in Nederland lid.

Vha logo huurrecht advocaten

Rechtsgebiedenregister

Dennis Janssen staat geregistreerd op hoofdrechtsgebieden algemene praktijk (bestuurs– en burgerlijk recht), huurrecht (woon- en bedrijfsruimte) en omgevingsrecht.

Op grond van deze registratie is Dennis verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.