Volg ons op Linkedin

Linkedin

Vooruit denken, vooruit handelen.

Het team van Forward Advocaten

Het team van Forward Secretariaat

Het team van Forward Office

Forward is : betrokken, nuchter, ambitieus

Onze kernwaarden weerspiegelen onze manier van werken. Natuurlijk met kennis van zaken, open en transparant. Maar eerlijk gezegd, dat mag u van iedere advocaat verwachten. Wat maakt Forward Advocaten dan anders? Vooral het feit dat u altijd praat en samenwerkt met een advocaat op seniorniveau. Een samenwerking zonder tussenlagen maar direct en to the point. Mochten andere specialismen vereist zijn, dan betrekken wij een daarin deskundige senior advocaat van Forward Advocaten. Op die wijze behartigen en verdedigen we uw belangen snel en efficiënt. Altijd op seniorniveau en altijd uitgevoerd door ervaren advocaten die stevig in hun schoenen staan. 

Forward advocaten divers lr02
Tekstblok
Logo biennale

Biënnale

Wij als Forward Advocaten verstaan de kunst van de advocatuur. Biënnale Brabant, georganiseerd door van Loon Galleries, verstaat de kunst om de verhalen van kunstenaars te vertellen. Een samenwerking was voor ons dan ook een vanzelfsprekende zet; Forward Advocaten is dit jaar een van de hoofdsponsoren van de Biënnale Brabant.

Iets waar we erg trots op zijn.

Op een prachtige kunstbeurs, georganiseerd in de Spoorzone in Tilburg verwelkomen zij zo’n 23.000 bezoekers. Hoe meer mensen de schoonheid van kunst ervaren, hoe mooier.

In die opzet lijkt Van Loon Galleries te slagen: het Biënnale-publiek wordt steeds gevarieerder. Dat doet de organisatie ontzettend veel plezier: kunst is immers voor iedereen!

De Biënnale vindt dit jaar plaats van 17 t/m 26 november in de Koepelhal in de Spoorzone te Tilburg.

Meer info vind je op https://biennalebrabant.com

Beursvloer

De Beursvloer is een jaarlijks terugkerend event van Contour deTwern waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar vinden. In een tijdsbestek van twee uur worden (hulp)vragen vanuit verenigingen en maatschappelijke organisaties ingevuld door aanbiedingen vanuit het bedrijfsleven. Bij deze “matches” wordt mankracht, materialen en kennis aangeboden. De ontvangende partij zet hier een interessante tegenprestatie tegenover. Zo ontstaat er voor beide partijen een win-win situatie.

Verenigingen en maatschappelijke organisaties lopen regelmatig tegen de grenzen van de eigen organisatie aan. Denk aan het ontbreken van specifieke kennis binnen de eigen organisatie, extra handjes of faciliteiten om een grote klus uit te voeren. Ze zijn daarom gebaat bij hulp van kwalitatieve waarde vanuit het bedrijfsleven. Nog veel te vaak wordt geld als dé enige oplossing gezien, men gaat eraan voorbij dat er ook andere mogelijkheden zijn. Beursvloer Tilburg kan hierbij een oplossing bieden.

Vanuit ambitieuze betrokkenheid bij onze maatschappij, we doen het allemaal samen vinden we, zijn wij trotse sponsor van dit jaarlijks event. We hebben dan ook al mooie matches mogen sluiten met interessante partijen waar we ons graag voor inzetten.

Meer info over de beursvloer vind je op https://beursvloertilburg.nl

Beursvloer logo 2

Ons werkmodel

Wij geloven dat een open en persoonlijk contact sneller tot resultaat leidt en de efficiency verhoogt. Daarom krijgt u bij Forward één vaste ervaren advocaat aan uw zijde en wanneer nodig wordt de kennis en expertise van een specialist uit het Forward Netwerk ingeroepen.

Overons
Forward week47website

Per direct ontbinding arbeidsovereenkomst: werknemer weigert dragen mondkapje

24-11-2021

Per direct ontbinding arbeidsovereenkomst: werknemer weigert dragen mondkapje

Werkgever, werkzaam in de schoonmaakbranche, heeft haar medewerkers laten weten dat zij tijdens het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden altijd een mondkapje moeten dragen. De klanten van werkgever zijn luchtvaartmaatschappijen. De schoonmaakwerkzaamheden bestaan uit het reinigen van vliegtuigen. De vliegtuigmaatschappijen hanteren een strikte mondkapjesplicht op de luchthaven en aan boord van de vliegtuigen. Eén van de medewerkers…
Forward week43c website

Mijn ex wil het huis niet verkopen. Wat kan ik doen?

25-10-2021

Mijn ex wil het huis niet verkopen. Wat kan ik doen?

Het komt geregeld voor dat mensen na het verbreken van hun relatie een geschil krijgen over de verdeling van hun gezamenlijke woning. Soms wil een van de twee graag in het huis blijven wonen, maar duurt het erg lang om uit te zoeken of dit financieel ook haalbaar is. De andere partij wil dan graag duidelijkheid.
Forward advocaten divers lr14

Recreatie – Cases

29-09-2021

Recreatie – Cases

Robin Schelvis heeft recreatieondernemers in verschillende procedures bijgestaan, met mooie resultaten. 
Forward week39c web

Alimentatie voor 18 tot 21-jarigen: wat als u er niet samen uitkomt?

28-09-2021

Alimentatie voor 18 tot 21-jarigen: wat als u er niet samen uitkomt?

Scheiden is al verdrietig genoeg, helemaal erg is het als kinderen tegenover hun ouders komen te staan. Als het gaat om jongmeerderjarigen (kinderen van 18 tot 21 jaar), is dat helaas met enige regelmaat het geval. Dat komt doordat sommige rechters vinden dat de wet geen ruimte biedt om in de scheidingsprocedure tussen de ouders…