Volg ons op Linkedin

Linkedin

Vooruit denken, vooruit handelen.

Het team van Forward Advocaten

Het team van Forward Secretariaat

Het team van Forward Office

Forward is : betrokken, nuchter, ambitieus

Onze kernwaarden weerspiegelen onze manier van werken. Natuurlijk met kennis van zaken, open en transparant. Maar eerlijk gezegd, dat mag u van iedere advocaat verwachten. Wat maakt Forward Advocaten dan anders? Vooral het feit dat u altijd praat en samenwerkt met een advocaat op seniorniveau. Een samenwerking zonder tussenlagen maar direct en to the point. Mochten andere specialismen vereist zijn, dan betrekken wij een daarin deskundige senior advocaat van Forward Advocaten. Op die wijze behartigen en verdedigen we uw belangen snel en efficiënt. Altijd op seniorniveau en altijd uitgevoerd door ervaren advocaten die stevig in hun schoenen staan. 

Forward advocaten divers lr02
Tekstblok

Ons werkmodel

Wij geloven dat een open en persoonlijk contact sneller tot resultaat leidt en de efficiency verhoogt. Daarom krijgt u bij Forward één vaste ervaren advocaat aan uw zijde en wanneer nodig wordt de kennis en expertise van een specialist uit het Forward Netwerk ingeroepen.

Overons
Forward week47website

Per direct ontbinding arbeidsovereenkomst: werknemer weigert dragen mondkapje

24-11-2021

Per direct ontbinding arbeidsovereenkomst: werknemer weigert dragen mondkapje

Werkgever, werkzaam in de schoonmaakbranche, heeft haar medewerkers laten weten dat zij tijdens het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden altijd een mondkapje moeten dragen. De klanten van werkgever zijn luchtvaartmaatschappijen. De schoonmaakwerkzaamheden bestaan uit het reinigen van vliegtuigen. De vliegtuigmaatschappijen hanteren een strikte mondkapjesplicht op de luchthaven en aan boord van de vliegtuigen. Eén van de medewerkers…
Forward week43c website

Mijn ex wil het huis niet verkopen. Wat kan ik doen?

25-10-2021

Mijn ex wil het huis niet verkopen. Wat kan ik doen?

Het komt geregeld voor dat mensen na het verbreken van hun relatie een geschil krijgen over de verdeling van hun gezamenlijke woning. Soms wil een van de twee graag in het huis blijven wonen, maar duurt het erg lang om uit te zoeken of dit financieel ook haalbaar is. De andere partij wil dan graag duidelijkheid.
Forward advocaten divers lr14

Recreatie – Cases

29-09-2021

Recreatie – Cases

Robin Schelvis heeft recreatieondernemers in verschillende procedures bijgestaan, met mooie resultaten. 
Forward week39c web

Alimentatie voor 18 tot 21-jarigen: wat als u er niet samen uitkomt?

28-09-2021

Alimentatie voor 18 tot 21-jarigen: wat als u er niet samen uitkomt?

Scheiden is al verdrietig genoeg, helemaal erg is het als kinderen tegenover hun ouders komen te staan. Als het gaat om jongmeerderjarigen (kinderen van 18 tot 21 jaar), is dat helaas met enige regelmaat het geval. Dat komt doordat sommige rechters vinden dat de wet geen ruimte biedt om in de scheidingsprocedure tussen de ouders…