Volg ons op Linkedin

Linkedin

Minderheidsbelangen

D6f6534d e338 488d bad4 4c12fd9b6c4c

In het MKB komen minderheidsbelangen regelmatig voor. Bijvoorbeeld bij het aan boord halen van een investeerder of bij een gedeeltelijke overname. Maar hoe waardeer je of verkoop je zo’n minderheidsaandeel? Dit is één van de lastigste onderwerpen in waarderingsland.

Hoe wordt een bedrijfsovername (juridisch) geregeld en waar dient rekening mee te worden gehouden? Een dergelijke overdracht moet uiteraard uiteindelijk vastgelegd worden in een koopovereenkomst. Kort gezegd zijn er veel aspecten die bij een overname horen.

Forward Advocaten biedt naast juridisch advies ook de mogelijkheid om jou met investeerders in contact te laten komen of een bedrijf te laten waarderen. Deze dienstverlening kan leiden tot een succesvolle match tussen ondernemers en investeerders vanwege ons groot en divers netwerk.

Ben je op zoek naar juridisch advies of andere partijen die betrokken zijn bij een overname? Met de hulp van Forward Advocaten weet je zeker dat het vakkundig wordt aangepakt.

Vragen over dit artikel? Neem contact op:

Jorrit kilian Forward Advocaten

Jorrit

Kilian

Advocaat

Vestiging Tilburg

Spread the word. Share this post!

Forward week47website

Per direct ontbinding arbeidsovereenkomst: werknemer weigert dragen mondkapje

24-11-2021

Per direct ontbinding arbeidsovereenkomst: werknemer weigert dragen mondkapje

Werkgever, werkzaam in de schoonmaakbranche, heeft haar medewerkers laten weten dat zij tijdens het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden altijd een mondkapje moeten dragen. De klanten van werkgever zijn luchtvaartmaatschappijen. De schoonmaakwerkzaamheden bestaan uit het reinigen van vliegtuigen. De vliegtuigmaatschappijen hanteren een strikte mondkapjesplicht op de luchthaven en aan boord van de vliegtuigen. Eén van de medewerkers…
Forward week43c website

Mijn ex wil het huis niet verkopen. Wat kan ik doen?

25-10-2021

Mijn ex wil het huis niet verkopen. Wat kan ik doen?

Het komt geregeld voor dat mensen na het verbreken van hun relatie een geschil krijgen over de verdeling van hun gezamenlijke woning. Soms wil een van de twee graag in het huis blijven wonen, maar duurt het erg lang om uit te zoeken of dit financieel ook haalbaar is. De andere partij wil dan graag duidelijkheid.
Forward advocaten divers lr14

Recreatie – Cases

29-09-2021

Recreatie – Cases

Robin Schelvis heeft recreatieondernemers in verschillende procedures bijgestaan, met mooie resultaten. 
Forward week39c web

Alimentatie voor 18 tot 21-jarigen: wat als u er niet samen uitkomt?

28-09-2021

Alimentatie voor 18 tot 21-jarigen: wat als u er niet samen uitkomt?

Scheiden is al verdrietig genoeg, helemaal erg is het als kinderen tegenover hun ouders komen te staan. Als het gaat om jongmeerderjarigen (kinderen van 18 tot 21 jaar), is dat helaas met enige regelmaat het geval. Dat komt doordat sommige rechters vinden dat de wet geen ruimte biedt om in de scheidingsprocedure tussen de ouders…